Neem je eigen liedje op

Tino Novelli - Grenzenloos

Neem je eigen liedje op

Het opnemen van een eigen CD single of album is een geweldige uitdaging. Dus is het belangrijk dat u op de juiste plek en bij de juiste mensen [professionals] terecht komt met uw productie. Door de jarenlange ervaring op het gebied van producties verzorgen voor het binnen en buitenland samen met een uitgebreid netwerk van professionele sessie muzikanten bieden wij u garantie van een top resultaat. Tekstschrijvers, componisten, arrangeurs en zeer kundige muzikanten maken van uw productie een hitsong. Doordat wij met een vaste club mensen, jarenlange ervaring en onze solide bedrijfsvoering, garanderen we u ook een snelle service. In het produceren, schrijven, componeren en het arrangeren van de muziek, en kennen we een razendsnelle doorlooptijd. Zo blijven nummers fris en helemaal opmaat met jouw wensen.

 

 

Liedjes schrijven en producerenac

Liedjes schrijven en produceren

Het liedjes schrijven en produceren zijn natuurlijk twee disciplines maar ik als componist en producer heb door de jaren heen veel geschreven en geproduceerd on demand. Dat wil zeggen dat het vaak voorkomt dat een klant (u) snel een resultaat of ingeving geproduceerd wil hebben.

Co-writer:

Ook kan ik als co writer functioneren voor jou liedjes. we regelen dan netjes de rechten van een compositie met elkaar en schrijven en produceren dan samen uw nieuwe lied, muziekstuk of reclamejingle.

Artiesten en amateurs

Digitale release en verkoop in de webshop

alle rechten gelijk geregeld doordat we al een shop hebben waar de Buma Stemra zaken al van geregeld is.

 

Geen garanties, maar wel een top productie met heel veel potentie

CD opnemen,
CD opnames,
cd opnames nederweert
cd opnames eindhoven
cd opnames budel
cd opnames hamont
cd opnames achel
cd opnames lommel
carnavals cd opnemen
liedjes schrijven
carnavals liedje schrijven
eigen liedje opnemen
studio opname voor artiesten
hit scoren
maak je hit
neem je liedje op

 

 

keywords: