Single opnemen

cdhoesje-judith-peters--ben-weer-alleenSingle opnemen

Het opnemen van een eigen single of album is een geweldige uitdaging. Dus is het belangrijk dat u op de juiste plek en bij de juiste mensen [professionals] terecht komt met uw productie. Door de jarenlange ervaring op het gebied van producties verzorgen voor het binnen en buitenland samen met een uitgebreid netwerk van professionele sessie muzikanten bieden wij u garantie van een top resultaat. Tekstschrijvers, componisten, arrangeurs en zeer kundige muzikanten maken van uw productie een hit. Vanwege onze vaste club mensen, jarenlange ervaring en onze solide bedrijfsvoering, garanderen we u een snelle service. In het produceren, schrijven, componeren en het arrangeren van de muziek kennen we een razendsnelle doorlooptijd. Zo blijven nummers fris en helemaal van deze tijd.

 

 

Heb je een nummer wat je graag zou willen opnemen in onze studio’s? Wij werken dagelijks met de beste studio muzikanten van Nederland en Europa. Wij beschikken over professionele schrijvers, componisten, arrangeurs en producers, zodat dat jouw nummer echt tot zijn recht komt.

We hebben al heel wat singles mogen produceren voor diverse artiesten.

Doordat wij al heel veel jaren CD en orkestbanden producties maken is de stap voor een artiest of platenmaatschappij niet heel groot met ons in zee te gaan. CNR, Sony, Berk Music zijn een paar namen waar wij al voor hebben geproduceerd. Ook artiesten zoals Judith Peters, Ed Nieman (Leven de Lol), Johnny Rosenberg, Lesley Williams en Tino Novelli hebben als in onze studio gestaan met Roel Bloks aan het roer. Als producer, zang coach, en studio muzikant.

tino-novelli-grenzeloos cdhoesje-Marly-kom-bij-mij cdhoesje-judith-peters--ben-weer-alleen cdhoesje-handkussen---roel-thomas cdhoesje-ed-nieman-ohlelala

Cover-'Ik-voel-de-zomer-'Roel-Thomas-single-mei-2012_VK Praat nie americano Ammerooie tino-novelli---heel-mijn-hart-aan-jou_2148_0 voor-altijd1

Werjan- voor mama