Studio zanger

Studio zanger

Als producent van orkestbanden en custom muziek producties voor diverse bedrijven de laatste jaren (Sound Choice, Soundmixshow, Karaoke-version) heb ik en samen met een team van professionele zangers en zangeressen een breed scala van repertoire mogen opbouwen en inzingen. Van klassiek tot rock en alles wat daartussen valt. Ook met koorsessies met kinderen en onervaren zangers en zangeressen hebben we de nodige ervaring mogen opdoen.

Professional sound a like producties

Voor de orkestbanden van karaoketracks.eu en karaokeconcurrent werk ik veel met Inge. Inge is een zeer gekwame en begaaft zangeres, en kan zich in veel soorten sferen verplaatsen wat voor Sound a like producties natuurlijk heel belangrijk is. De leadstemmen (guide vocals) worden veelal opgenomen om als voorbeeld te dienen voor de klant van de webshop maar ook voor het (texten) van de karaoke versie (met beeld). De tekst word dan sync (gelijk) met de lead vocal gemaakt en zo krijg je de timing van de zangteksten gelijk met de muziek als de voorbeeld stem niet meer te horen is.

Internationale producties

Zelf ben ik als zanger al jaren aan het zingen voor diverse projecten en producties. In het binnenland maar ook voor het buitenland ben ik gevraagd als studio zanger of vocalist voor sound a likes of custom projecten. In Nederland heb je al geregeld kunnen horen bij de diverse artiesten die Nederland rijk is in de volkse muziek. En ben dan ook geregeld gevraagd door top producers uit het vak. Django Wagner, Alex, Stef Ekkel, Wesley Kleijn, Rene Schuurmans, Roy Donders zijn namen waar ik al op mee heb mogen zingen als achtergrond zanger.

Studio foto Roel Thomas Bloks

Internationaal gezien doe ik dat al sinds 1998 voor diverse bedrijven. Eerst voor de soundmixshows met de orkestband producties die ik geleverd heb aan diverse bedrijven, later als zanger van een enorm aantal producties. Ramstein, Andrea Bocelli, ABBA, Michael McDonald, James Ingram, Walt Disney, Creed, Stevie Wonder, Les Humpries Singers zijn namen die ik of als sound a like of als backing vocal heb mogen vertolken.